Kontakta oss

Jessica Svensson / Designish.nu

Öninge Bjuggård 1

599 91 Ödeshög

Tel: 070-633 16 21

Mail: [email protected] 

Godkänd för F-skatt 740702-2024

BUTIKENS ÖPPETTIDER:

Onsdagar: 12.00-18.00

Samt övriga dagar efter överenskommen tid.

Vecka 31 och 32 har jag semester. Den fysiska butiken är stängd men webbshopen rullar på som vanligt. Leveranser kan dock ha någon dags fördröjning. Ha nu en fin sommar/ Jessica🌞⚓🌞⚓🌞

PS! Ni hittar butiken i fd. receptionen Öninge camping. GPS: 58.251112,14.625893

Designmöbler för personliga hem... Hela mitt koncept bygger på återbruk och att skapa lekfull och klassisk designinredning för alla plånböcker. Kort och gott -billig design för en hållbar framtid.

I mån av tid åtar jag mig renoveringsuppdrag och byggprojekt. Jag har ett stort lager med möbler redo för renovering så om du söker något särskilt hör gärna av dig. Maila info och/eller foto på det du önskar ha renoverat/byggt så återkopplar jag. [email protected]


TIPS!
Du som driver café, restaurang, hotell, vandrarhem, stuguthyrning eller dylikt och funderar på att renovera. Boka in ett möte för konsultation och prisförslag. 

..................................................................................................................................................................................................................................

COVID-19
Frågor har dykt upp så jag vill kort informera om att leveranser av färg i dagsläget inte påverkas av världsläget.  Autentico har sin produktion i Holland o där rullar verksamheten på som vanligt och godstrafik levererar i tid. Vid köp av färg kan du i vår webbshop numera välja hemkörning via POSTNORD ( Levereras normalt inom en vardag. Mottagaren får välja dag och tid för leveransen enligt vad som gäller för mottagarens ort.)

En annan fråga som dykt upp är om Covid-19 smittar via paket och postförsändelser. Folkhälsomyndighetens information är att -Kunskap från liknande tidigare utbrott visar att denna typ av virus smittar från sjuka människor och inte genom paket och postförsändelser. Om du ändå är orolig så vänta 4 dagar innan du öppnar paket och försändelser.

Vid hämtning av färg och/eller möbler på plats i butiken så följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om du varit i riskområden och/eller om någon i din närhet har sjukdomssymtom så ber vi dig att vänligen kontakta oss i förväg. Vi kan då packa varorna och ställa dem utanför entrén. Naturligtvis gör vi också gärna så för dig som vill vidta extra försiktighet.

Vi har alla nära o kära som tillhör riskgruppen och vi har full förståelse för den oro som många känner. 

Var rädda om varandra
Jessica Svensson / Designish.nu

.................................................................................................................................................................................................................................

Vi är återförsäljare av kalk & kritfärg av märket Autentico

Du kan lägga beställning i vår webbshop och hämta upp färgen i vår butik eller också levererar/skickar vi den till dig.  Notera att du efter överenskommen tid kan hämta upp beställd färg samtliga dagar i veckan. Autentico har ett väldigt brett sortiment vilket gör utbudet unikt! Men av praktiska skäl så kan vi inte lagerhålla samtliga sorter, kulörer och volymer. Vi beställer dock gärna hem vid nästa leverans utan extra avgift. Så tveka inte att kontakta oss om du önskar någon av de sorter, kulörer eller volymer som är "slut i lager" eller som inte finns med i vårt utbud.  Vi tar även hem väggfärg ( Velvet &Venice) på beställning.

Om du är osäker på vilken färgsort du ska välja till ditt projekt, Autentico VINTAGE eller Autentico VERSANTE. Kontakta oss för konsultation.

Medan jag arbetar med renoveringsprojekt svarar jag inte alltid i telefonen. Var vänlig skicka då ett e-postmeddelande eller sms istället. Jag försöker svara på alla mail och sms inom ett dygn.  


Här finns vi

Öninge, Bjuggård 1
59991 Ödeshög
Sverige
+46706331621