Aged Zinc "Esterno Mura 5 liter"

1 499 kr

OBS! Denna vara har lite längre leveranstid.

Fasadfärg / putsfärg /betongfärg /murfärg Esterno Mura säljs i hinkar 'a 5 liter. Det brukar vara lite längre leveranstid på den än på övriga färger så vårt tips är att du lägger beställning i god tid.  När du lagt beställning på Esterno Mura så kontaktar vi omgående Autenticos huvudlager . De blandar till den kulör du valt och skickar den till oss. Normalt tar det 5-10 arbetsdagar.

Esterno Mura är en högkvalitativ matt exteriörfärg som effektivt skyddar byggnader mot väder och vind. Det är en krit- och silikat hybrid som används till tegel, sten, betong och puts (både hydraliskt och syntetiskt bruk). Autentico® Esterno Mura bildar ett skyddande skikt som är fukttät som en akrylfärg, men samtidigt har mikroporösa egenskaper och andas som en mineralfärg. 

Räcker till ca 8m2 per 1L
Glans 2% (ultramatt)
Miljövänlig
Vattenbaserad
UV-filter och fuktmembran
Smuts och svamp avvisande
Ej brandfarlig 

Klicka här för produktbeskrivning

BRA ATT VETA

Du kan lägga beställning i vår webbshop och hämta upp färgen i vår butik eller också levererar/skickar vi den till dig.  Notera att du efter överenskommen tid och i mån av tid kan hämta upp beställd färg samtliga dagar i veckan. Autentico har ett väldigt brett sortiment vilket gör utbudet unikt. men av praktiska skäl så kan vi inte lagerhålla samtliga sorter, kulörer och volymer. Men vi beställer gärna hem vid nästa leverans och vi gör det utan extra avgift, så tveka inte utan kontakta oss om du önskar någon av de sorter, kulörer eller volymer som är "slut i lager" eller som inte finns med i vårt utbud.  Vi tar även hem väggfärg på beställning...