Möbelvax "White"119 kr

AUTENTICO MÖBELVAX

Autentico har flera fantastiska vaxer i en rad olika färger ämnade att försegla och skydda målade möbler och andra ytor. Vax rekommenderas framförallt när du målat med Autentico Vintage Chalk Paint. Efter behandling blir ytan blir smuts- och vattenavvisande (men inte vattentät).

Du kan antingen använda ett transparent vax eller någon av de färgade vaxerna för att skapa unika effekter och patina. Autenticos har också kalkvaxer som är mer opaka än de andra och innehåller rikligt med krita för extra effekt, täckning och vidhäftning. Det finns även flera metallvaxer att välja bland. Vaxerna kan användas som de är eller göras mildare och mer transparenta genom att blandas med Clear Wax.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i Autenticos vax är karnaubavax. För att få vaxet mjukt och användbart tillsätts bivax och terpentin

Klicka här för produktbeskrivning

BRA ATT VETA

Du kan lägga beställning i vår webbshop och hämta upp färgen i vår butik eller också levererar/skickar vi den till dig.  Notera att du efter överenskommen tid och i mån av tid kan hämta upp beställd färg samtliga dagar i veckan. Autentico har ett väldigt brett sortiment vilket gör utbudet unikt. men av praktiska skäl så kan vi inte lagerhålla samtliga sorter, kulörer och volymer. Men vi beställer gärna hem vid nästa leverans och vi gör det utan extra avgift, så tveka inte utan kontakta oss om du önskar någon av de sorter, kulörer eller volymer som är "slut i lager" eller som inte finns med i vårt utbud.  Vi tar även hem väggfärg på beställning...

Om du är osäker på vilken färgsort du ska välja till ditt projekt, Autentico VINTAGE eller Autentico VERSANTE! Kontakta oss för konsultation.