bord + 6 stolar "Puzzelbord"

Produkten är tyvärr slut i lager. kontakta oss så beställer vi gärna hem :(

"SÅLD"
Ett praktiskt, rustikt och helt unikt bord som är anpassat för oss alla som älskar puzzel. Infällt under bordsskivan ligger en puzzelplatta med storleken 99x68 cm vilket gör att man enkelt kan städa undan puzzlet när bordet behövs för middagsbjudning och/eller kafferep. Bordet är utrustat med praktisk utdragbar låda på varje gavel och förlängs enkelt med iläggsskivor när plats behövs för många gäster eller för puzzel med många bitar. Med iläggsskivor skapas ett stort bord med plats för 10 personer.

Bordet har vackra lejontassar och stommen är målad med kritfärg av märket Autentico Versante Matt i kulören Graphite. Bordsskivorna är tillverkade av gamla plank som spikrensats, hyvlats, slipats, betsats och behandlats med hårdvaxolja. Varje iläggsskiva är unik i sig.

Höjd 77 cm
Bredd 84 cm
Längd utan iläggsskivor 143 cm
Längd med samtliga iläggsskivor 221 cm
Infälld puzzelplatta 99 x 68 cm

Bordet går att köpa separat eller tillsammans med stolarna "Tåkern". Vilka är helt unika i sitt slag. 

Pris bord inklsive 6 stolar = 5900 kr
Vid köp av enbart bord 4100 kr
Stolarna (6 st)  exklusive bord för 3000 kr


Om du önskar komma och titta på våra möbler -Se öppettider eller kontakta oss via mail: [email protected] för tidsbokningMöbler hämtas i butik av kund. I viss utsträckning kan vi dock lösa transport av möbler. kontakta oss för konsultation.


#puzzelbord #pysselbord #puzzel #matsalsbord #köksbord #iläggsskivor #lejontassar #autenticopaint #graphite #hårdvaxolja 

#diy #oneofakind #rustik #upcycle #möbelrenovering #Tåkern