Runt perstorpsbord +10 pallar "King Arthur'"

Produkten är tyvärr slut i lager. kontakta oss så beställer vi gärna hem :(


"SÅLD"

En praktisk möbel som passar perfekt för spelkvällar och/eller barnkalas. Med lite hjärterum så finns det plats för 10 personer. Pallarna är stapelbara och målade i olika färger med kvaltetsfärg av märket #Autentico Versante Matt i kulörerna Graphite, Dark Chokolate, Nutmeg, Wilderness, Racing green, Oxblod, Sailors Blue, Gustavian Blue, Biscuit, Byzantine. Bordet är klassiskt med nypolerad perstorpsskiva. mindre repor finns så mitt tips är att du kommer och tittar på bordet innan du genomför köp. Benen på bordet är lätta att skruva loss vilket underlättar vid transport. Detta gör också att bordet tar väldigt lite plats när det inte används. vilket tillsammans med de stapelbara pallarna skapar en perfekt extramöbel som du kan stuva undan när den inte behövs.

Mått bord diameter 120 cm, höjd 76 cm
Pallar diameter 35 cm, höjd 45 cm

Pris bord inklsive 10 pallar = 3600 kr
Bordet går att köpa separat för 1600 kr (Observara att bordet är i fint men använt skick Små repor finns i perstorpskivan.
Pallar (10 st) går att köpa exklusive bord för 2200 kr (Styckpris 240 kr/st)

Om du önskar komma och titta på våra möbler -Se öppettider eller kontakta oss via mail: [email protected] för tidsbokning

Möbler hämtas i butik av kund. I viss utsträckning kan vi dock lösa transport av möbler. kontakta oss för konsultation.

#Perstorpskiva #Perstorpsplatta